Fijne afwerking met kwaliteitsmaterialen

Aanleg van opritten en terrassen

Een mooie oprit heeft altijd een meerwaarde voor uw woning of kantoor. U kunt uw bezoekers of klanten op een stijlvolle manier ontvangen en uiteraard varen u en uw auto er ook wel bij.Opritten dienen voor auto’s. Daarom is kwaliteit belangrijk bij het aanleggen ervan. U wil voorkomen dat u verzakkingen of losliggende tegels of klinkers krijgt en u wil dat de afwerking er ook goed uit blijft zien. Bouwwerken Vandamme uit Kortrijk geeft u dat!

Terrassen in alle maten

Ook voor de aanleg van uw terras kunt u op Steven Vandamme vertrouwen. Kiest u voor een afwerking met betonklinkers, natuursteen, arduin of kiezels? Wij brengen dat in orde voor u. Steven heeft een ruime ervaring met projecten in natuursteen. Bekijk dus zeker de mogelijkheden die u daarmee heeft. U kan ook altijd wat inspiratie opvragen voor uw idee wanneer u dat nodig zou hebben.

Zowel voor andere aannemers als voor architecten of rechtstreeks voor particulieren staat Vandamme klaar. Neem contact voor een vrijblijvend gesprek en een offerte.Wij zijn actief in Kortrijk en de rest van West-Vlaanderen en ook in Henegouwen.