Nieuwbouwwoning in tal van stijlen
Uw droomwoning start bij ons

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Heule of een andere locatie in West-Vlaanderen? Het bouwen van een nieuwe woning bestaat enerzijds uit de ruwbouwfase en anderzijds uit de afwerkingsfase. Als expert in de bouwsector neemt Steven Vandamme uw ruwbouw, maar ook een afwerking met binnen- of buitenvloeren voor zijn rekening.

Ruwbouw van A tot Z

De ruwbouw vat aan bij de eerste grondwerken en eindigt wanneer uw woning volledig water- en winddicht is gemaakt. Een rijwoning, alleenstaande woning of villa? Steven beschikt over een ruime ervaring met nagenoeg alle types huizen. Ook de bouwstijl kunnen we perfect afstemmen op uw wensen. Houdt u van modern en eigentijds? Of heeft u het liever wat klassieker zoals een pastorijwoning? Welke stijl u ook verkiest, wij hebben alles in huis om uw droomwoning te bouwen.

Stijlvolle afwerking

Net zoals bij onze dienstverlening voor verbouwingen kunnen we ook uw nieuwbouwwoning in Heule verder afwerken met vloer- en wandtegels naar keuze of prachtige opritten en terrassen. Om een mooi afgewerkt geheel te bekomen, leggen we uw vloerwerken aan in dezelfde lijn van de gekozen bouwstijl. Wij werken op maat van uw wensen en streven telkens naar het beste resultaat. We zijn immers pas tevreden wanneer u dat ook bent. Graag samenwerken met ons? Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie of een gratis prijsofferte. We helpen u graag verder.

Izegemsestraat 368 - 8501 - Heule - - 056 98 06 47056 98 06 47 - BTW BE 0886.709.167