Puur vakmanschap voor opritten en terrassen
Kwaliteit staat bij ons voorop

Steven Vandamme maakt uw nieuwbouw- of renovatieproject compleet met prachtige opritten en terrassen in Heule en omstreken. We bieden een brede waaier aan diverse afwerkingsmaterialen in tal van kleuren, formaten en structuren.

Focus op degelijkheid

Een mooie oprit heeft altijd een meerwaarde voor uw woning of kantoor. U kunt uw bezoekers of klanten op een stijlvolle manier ontvangen en het laat meteen een verzorgde indruk na. Omdat opritten over een hoge draagkracht dienen te beschikken, is de kwaliteit van de uitgevoerde werken essentieel. Door een expert zoals Steven in te schakelen voorkomt u verzakkingen of losliggende tegels en mag u er zeker van zijn dat u nog jarenlang zult kunnen genieten van uw oprit.

Terrassen met uitstraling

Ook voor de aanleg van uw terras kunt u op Steven Vandamme uit Heule vertrouwen. Kiest u voor een afwerking met betonklinkers, natuursteen, arduin of kiezels? Wij brengen het in orde voor u. Omdat we bijzonder onderlegd zijn in het plaatsen van terrassen in natuursteen, kunnen we u hierover uitgebreid adviseren. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Vraag ons naar enkele voorbeelden van voorbije projecten die we met succes hebben afgewerkt. Benieuwd naar hoe Steven de aanleg van opritten en terrassen aanpakt? Contacteer ons vandaag voor extra uitleg en een vrijblijvende offerte. We staan u graag te woord.

Izegemsestraat 368 - 8501 - Heule - - 056 98 06 47056 98 06 47 - BTW BE 0886.709.167