Verbouwingen die uitblinken in degelijkheid
Vlotte service voor elk renovatieproject

Renovatieplannen in het vooruitzicht? Of wenst u uw bestaande woning uit te breiden? Reken op Steven Vandamme voor al uw verbouwingen in Heule en ruime omgeving. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Totaalpakket voor verbouwingswerken

De omvang van renovatieprojecten verschilt per woning. Soms gaat het om het herinrichten van bestaande ruimtes, maar bij andere projecten zijn er soms ingrijpende veranderingen aan de bouwstructuur nodig. Denk hierbij aan het uitbreken van vloeren, het slopen van muren, … Om uw verbouwingen tot een goed einde te brengen, schakelt u dan ook best een expert in – zoals Steven Vandamme. Samen met u bekijken we welke werken er nodig zijn en hoe we uw renovatie op de meest efficiënte manier kunnen aanpakken.

Van ruwbouw tot afwerking met vloeren

Elk verbouwproject begint met het in kaart brengen van uw specifieke wensen en stijl. Wij streven immers naar een oplossing die voor u 100% juist aanvoelt. Ook uw budget verliezen we hierbij niet uit het oog. Nadat we samen met u een helder plan hebben uitgewerkt, starten we met de ruwbouw. We werken hiervoor volledig volgens de vooropgestelde planning en stellen ons flexibel op. Nadien kunt u, indien gewenst, op ons rekenen voor de verdere afwerking met vloer- en wandtegels of opritten en terrassen. Benieuwd naar hoe we uw verbouwingen aanpakken of heft u graag een vrijblijvend voorstel? Neem vandaag contact op met Steven uit Heule.

 

Izegemsestraat 368 - 8501 - Heule - - 056 98 06 47056 98 06 47 - BTW BE 0886.709.167