Vloerwerken voor inspirerende interieurs
Afwerking tot in de puntjes

Velen zijn het erover eens dat de vloer bepalend is voor een stijlvolle uitstraling van uw interieur. Doe daarom beroep op de expertise van Steven Vandamme voor uw vloerwerken in Heule en omgeving. Deze werken kunnen kaderen binnen een nieuwbouw, maar ook als apart onderdeel van uw renovatie gaan we graag voor u aan de slag.

Eén bouwpartner voor uw volledige vloer

Het leggen van een nieuwe vloer start vaak bij het uitbreken van de oude vloer. Dit is zeker een klus waarvoor we met veel enthousiasme de handen uit de mouwen steken. Daarna leggen we de chape en plaatsen we aansluitend de vloer in tegels van uw keuze. Wanneer u kiest voor de service van Steven Vandamme gaat u dus voor één bouwpartner die instaat voor uw volledige vloer. Eenvoudig en efficiënt!

Afwerking in natuursteen voor binnen en buiten

Steven plaatst binnenvloeren, maar ook wandbetegeling behoort tot ons veelzijdig takenpakket. We leggen een ruime expertise aan de dag voor het plaatsen van tal van afwerkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld keramische tegels en natuursteen. Mag het graag een tikkeltje meer zijn voor uw interieur? Laat dan ook uw trap of vensterbank door ons vervaardigen uit natuursteen voor een luxueus effect. Benieuwd hoe we vorm geven aan uw vloerwerken? Contacteer vandaag vakman Steven Vandamme uit Heule voor deskundig advies of een vrijblijvend voorstel.

Izegemsestraat 368 - 8501 - Heule - - 056 98 06 47056 98 06 47 - BTW BE 0886.709.167