Vertrouw op ons voor de aanleg van zwembaden
Vakantie in eigen tuin

Gedreven door een passie voor afwerking en esthetiek, staat Steven Vandamme in voor een kwalitatieve aanleg van zwembaden in regio Heule en gelijk waar in West-Vlaanderen. We houden hierbij veel rekening met uw specifieke wensen en budget.

Van het leven genieten

Helemaal tot rust komen na een vermoeiende werkdag in uw eigen zwembad? Of een dagelijkse zwembeurt om in topvorm te blijven? Wat uw motieven ook zijn, een ding is zeker: Steven Vandamme zorgt voor zwembaden van topkwaliteit. Hierdoor kunt u nog jarenlang genieten van uw zwembad.

Perfecte integratie in uw tuin

Bij het uittekenen van de plannen zorgen we er telkens voor dat uw zwembad past in het kader van uw totale tuin. De stijl en afwerking brengen we zorgvuldig in balans waarbij we te werk gaan met veel oog voor detail. Wenst u graag bijhorende zwembadtegels in natuursteen rondom uw zwembad? Ook hiervoor kunt u vertrouwen op Steven. Dankzij onze jarenlange ervaring inzake opritten en terrassen realiseren we een perfecte plaatsing van uw tegels in natuursteen.

Breng ons op de hoogte

Plannen om een zwembad aan te leggen? Breng ons op de hoogte van uw vooruitzichten en bespreek samen met Steven Vandamme uit Heule uw ideeën. Indien gewenst, stellen we een vrijblijvend voorstel voor u op.

Izegemsestraat 368 - 8501 - Heule - - 056 98 06 47056 98 06 47 - BTW BE 0886.709.167